Nu börjar lavinen rulla…

Toka och Hossein är på gång att erövra världen. Jag tänker att de är ute på en resa som Columbus…den digitala världsomseglingen. Det vet alltså inte riktigt var de är på kartan. De vet inte heller vad de ställer till med…svaonline är vår nya kontinent.

Jag vet inte heller allt de skriver . Hossein använder farsi. Måste jag förstå allt som pedagog. Jag hamnar i de nyanländas roll och mitt i den viktigaste kunskapen av alla! Detta blir en cliffhanger!

Ett svar på ”Nu börjar lavinen rulla…”

  1. Je viens de terminer mes études universitaires et j’avoue que j’aimerai bien être enseignante. Je présente mes considérations à tous les enseignants du monde et plus particulièrement à Monsieur OLA et Madame Sana.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *