3 svar på ”Råvara 24”

 1. انا ارا سوريا وشوارعها وا بيوتها وا أراضيها السجر الذي خلقت في سوريا وهي صغيرة كانت تكبر مع البشر وا في نضري ارا علم السويد كع علم سوريا السيارات جميلا وسريعا جدا ارا الجوامع الكبير الذي يدنون فيها في صوت عالي وجميل جدان والنَّاس تذهب الي الجامع وتصلي ايّام يصلون في البيت ويوم الجمعة في المسجد الجميل ارا النهار الطويلا جدان ولهذابا جدان ول اولاد الذين يلعبون في الشارع الكبير المدارس الكبيرا ول اولاد يلعبون ويكلون الطعام الذيذ بعد الغدا يلعبون في الكرة وا الغميضة بس بدّي اسأل سؤال لمين هي السيارات الجميلا جدان وبعدها أسبح ذالك الشيء الذي جعلنا ناتي الي السويد تشرد الجميع سوريا جني ولله سوريا سوريا بلدنا الذي علمتنا ان لا نعتمد على اَي شخص سوريا حلوي ولله سوريا حلو هي امتنا هي حمتنا سوريا دافعت عنا لازم لحنا كمان ندافع عنا سوريا جني يتراب بلادي اعطيهم دمعت وفا ماحلا الكلمة لما متمشي علسان اليتيم الجميع محتاج لل مساعدي وَيَا أمي لاتبكي عليهوم حنو على اليم ألذي تعبت عليكوم الم رائعا الم حنو على الم ولله الم الذي تعذبت كثيران من الجل حصول الطفل على الحنيا الجميلا جدان أمي هي جني انها جميلا جدان ولله جيلا احبوكي امي

 2. 1.Jag ser en flagga. Den är svensk. Idag är det nationaldag. Det är som om Sverige fyller år.
  2.Jag ser en bil. En person stannar för att köpa mjölk till familjen.
  3.Jag ser ett stort träd. Den har många gröna blad. Det regnar ute för att det är i början på hösten.
  4. Jag ser många hus. Det finns sovrum därinne. Därinne sover ett barn som snart ska gå till skolan.
  5. Jag ser vatten på vägen. Det rinner som en å på asfalten.
  6, Det regnar hela tiden. Mannen som går tycker att det är ok. Träden vill dricka vatten.
  7. Stammen är brun. Jag kan klättra upp i träden. Då ser jag nästan till Värnamo.
  8. Jag ser ett hav. Jag tror jag vill simma däribland båtarna. Det är kallt i vattnet.
  9. Jag ser berg. Där uppe finns vulkanerna. Jag är inte rädd för dem.
  10. Jag ser ett fönster. Därinne är en toalett.

 3. 1.Jag ser en mycket bra bil. Den kör snabbt på vägen.
  2.Jag tycker om bilar och att simma. Det är en bra sport.
  3.Det är många hus. Det storaI hus har en bra toalett.
  4.Jag ser poikarna när dem spelar fotboll. Nu är det match.
  5.Jag älskar pojkar för att de bra. De skjuter bra och hårt.
  6. Jag inte tycker om flickorna. De gråter och retas.
  7. Jag tycker om det stora huset. Köket är stort.
  8.Jag ser Messi. Han är bra på fotboll. Jag har sett honom på TV.
  9.Jag ser inte havet och inte sjön. Men det rinner en å nära vägen.
  10. Jag ser ett berg långt borta. Det är mycket stort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *